Csapatunk

Karácsony Szilvia

Közgazdász, Adótanácsadó, Reg. Mérlegképes Könyvelő, Okleveles adószakértő (folyamatban)

Családi hagyományokat követve indultam el én is a könyvelői pályán. A Budapesti Gazdasági Egyetemen közgazdász diplomát és mérlegképes könyvelői képesítést szereztem. A világ egyik legnagyobb élelmiszergyártó vállalatánál dolgoztam, ahol az évek során nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem, miközben folyamatosan képeztem magam, így egy pár évre rá sikeresen adótanácsadói képzést végeztem el.

Ekkor már megvolt a kellő tudásom és tapasztalatom, hogy megalapítsam a saját könyvelőirodámat. Ezt követően sikeres – külföldi befektetőket, vállalkozókat is támogató – vállalkozást építettem fel.

Szakmai végzettségeim, ügyfélközpontú gondolkodásmódom és több éves üzleti és cégvezetői tapasztalatom biztosítja, hogy ügyfeleim a legmagasabb színvonalú szolgáltatásban részesüljenek. Fontos számomra a kikapcsolódás is.

Kedvenc időtöltésem a családdal, barátokkal való töltődés, sportolás (síelés, túrázás), olvasás

Mátyás Andrea

Könyvelő

Regisztrált mérlegképes könyvelőként, több éves pénzügyi-számviteli területen szerzett tapasztalattal dolgozom az Orion Könyvelőirodában.


Úgy gondolom, hogy tanulni soha nem késő, ezért terveim között szerepel az adótanácsadó végzettség megszerzése és minden szakmai kihívás legyőzése, amivel munkám során találkozom, ezért fontos a naprakész felkészültség.

Célom az ügyfeleink maximális megelégedettsége és munkánk általi sikeressége.


Szabadidőm nagy részét két gyermekes anyukaként a családommal töltöm, akikkel szeretünk együtt kirándulni, zenét hallgatni, barátokkal beszélgetni.

Gólya Éva

Közgazdász, Adótanácsadó, Könyvelő

Több éves könyvelői és ellenőrzési tapasztalattal rendelkező könyvelőként erősítem az iroda csapatát. Nagyon fontos számomra a folyamatos fejlődés, a szakmai kihívások, ezért is képeztem magam mindig tovább, jelenleg közgazdász, mérlegképes könyvelő és adótanácsadó végzettségekkel rendelkezem.

Vallom, hogy a szakma gyakorlásához elengedhetetlen a pontosság, alaposság, precizitás. Célom, hogy ügyfeleinkkel együttműködve minél naprakészebb és pontosabb pénzügyi-könyvviteli szolgáltatást nyújthassak számukra.

Szabadidőmet háromgyerekes családanyaként a családommal töltöm. Szívesen foglalkozom kreativitást igénylő szabadidős tevékenységekkel, szenvedélyem többek között a varrás.

Tudja Nikoletta

Közgazdász, Könyvelő

Végzettségemet tekintve okleveles közgazdász, regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok. A Budapesti Gazdasági Egyetemen szereztem diplomát, majd 6 évig egy budapesti könyvelő irodában dolgoztam, ahol kis és középvállalatok teljeskörű könyvelési feladatait láttam el, részt vettem adórevíziók és könyvvizsgálatok lebonyolításban is. Ezt követően egy multinacionális cégnél kontrollerként helyezkedtem el, ahol szintén sok tapasztalatra tettem szert.

A munkámra hivatásként tekintek, melyet igyekszem szakmai igényességgel végezni. Úgy gondolom, hogy elengedhetetlen a folyamatos szakmai fejlődés, ügyfélközpontú gondolkodásmód, precíz munkavégzés, melyre napi szinten törekszem.

Három gyermek édesanyja vagyok, a szabadidőmet a családomnak szentelem, szeretek utazni, kirándulni és kertészkedni.

Gregus-Máté Szabina

Közgazdász

20 éves munkatapasztalatom során sokat dolgoztam pénzügyi vonalon, valamint ügyfelekkel tartottam a kapcsolatot. Mindig törekedtem a precíz, pontos munkára és a megbízhatóságra.

Célom, hogy az ügyfelek maximálisan elégedettek legyenek az Orion Könyvelőirodával és a munkámmal. Fontos számomra a folyamatos fejlődés, amit itt teljeskörűen megkapok és ezt a munkámban hasznosítani tudok.

Szabadidőmet háromgyerekes családanyaként a családommal töltöm, akikkel szívesen járunk kirándulni (síelni, kerékpározni, túrázni), sokat hallgatunk zenét és táncolunk.

Kovácsné Sanyó Anita

Könyvelő

Mérlegképes könyvelőként dolgoztam mindig, melyből az utóbbi 6 évben önkormányzati adó osztályon voltam. A könyvelés mellett a bérszámfejtésben is jártas vagyok. Fontos számomra a szakma iránti alázat, precizitás, megbízhatóság. Öröm olyan helyen dolgoznom, ahol a tudásom naprakész lehet és a különböző tevékenységű cégekkel tarthatom a kapcsolatot.

Szabadidőmben szeretek értékes időt tölteni a családommal és a barátaimmal.

Selymeci-Vankó Judit

Közgazdász, Igazgatásszervező

Közgazdászként, 13 éves társadalombiztosítási és igazgatási tapasztalattal célom ügyfeleink és munkatársaink maximális támogatása. Fontos számomra a precíz adminisztráció és az iroda gördülékeny működésének segítése annak érdekében, hogy minél magasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassunk.

Szabadidőmben a családommal és a gyermekeimmel sokat kirándulunk, túrázunk, kerékpározunk.

Perjésiné Márkus Judit

Okleveles közgazda, tb szakelőadó, személyügyi gazdálkodó, kamarai tanácsadó, A 2018. évi Országos Bérügyviteli Bajnokság II. helyezettje

Az Orion csapatát segítem munkaügyi, bérszámfejtési tevékenységgel, társadalombiztosítási átvilágítással és tanácsadással. A szakmám valóban a hivatásom, melyet 30 éve gyakorlok. Számos munkaügyi ellenőrzést vezettem végig sikeresen, többek között Tb-kifizetőhely szakmai ellenőrzését is.

Ügyfeleinknek időt és költséget takarítunk meg és nincs olyan kérdés, feladat, amely kifogna rajtunk.

Várjuk leendő kollégánkat!

Jelentkezz a karrier oldalunkon!

Orion Könyvelőiroda Kft.

2161 Csomád, Levente u. 14/A

K&H Bank

10402991-50526854-69541004

Adószám

26796996-2-13

Telefon

+36301345850 | +36301291850

Minden jog fenntartva | Copyright ©

Orion Könyvelőiroda Kft. | Adatkezelési tájékoztató

Az oldalt készítette: NR Media Kft.

Scroll to Top