Orion könyvelés

Csapatunk

Karácsony Szilvia

Közgazdász, Adótanácsadó, Reg. Mérlegképes Könyvelő, Okleveles adószakértő (folyamatban)

Családi hagyományokat követve indultam el én is a könyvelői pályán. A Budapesti Gazdasági Egyetemen közgazdász diplomát és mérlegképes könyvelői képesítést szereztem. A világ egyik legnagyobb élelmiszergyártó vállalatánál dolgoztam, ahol az évek során nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem, miközben folyamatosan képeztem magam, így egy pár évre rá sikeresen adótanácsadói képzést végeztem el. 

Ekkor már megvolt a kellő tudásom és tapasztalatom, hogy megalapítsam a saját könyvelőirodámat. Ezt követően sikeres – külföldi befektetőket, vállalkozókat is támogató – vállalkozást építettem fel. 

Szakmai végzettségeim, ügyfélközpontú gondolkodásmódom és több éves üzleti és cégvezetői tapasztalatom biztosítja, hogy ügyfeleim a legmagasabb színvonalú szolgáltatásban részesüljenek. Fontos számomra a kikapcsolódás is. Kedvenc időtöltésem a családdal, barátokkal való töltődés, sportolás (síelés, túrázás), olvasás.

Mátyás Andrea

Könyvelő

Regisztrált mérlegképes könyvelőként, több éves pénzügyi-számviteli területen szerzett tapasztalattal dolgozom az Orion Könyvelőirodában.

Úgy gondolom, hogy tanulni soha nem késő, ezért terveim között szerepel az adótanácsadó végzettség megszerzése és minden szakmai kihívás legyőzése, amivel munkám során találkozom, ezért fontos a naprakész felkészültség. 

Célom az ügyfeleink maximális megelégedettsége és munkánk általi sikeressége.

Szabadidőm nagy részét két gyermekes anyukaként a családommal töltöm, akikkel szeretünk együtt kirándulni, zenét hallgatni, barátokkal beszélgetni. 

Gólya Éva

Közgazdász, Adótanácsadó, Könyvelő

Több éves könyvelői és ellenőrzési tapasztalattal rendelkező könyvelőként erősítem az iroda csapatát.  Nagyon fontos számomra a folyamatos fejlődés, a szakmai kihívások, ezért is képeztem magam mindig tovább, jelenleg közgazdász, mérlegképes könyvelő és adótanácsadó végzettségekkel rendelkezem. Vallom, hogy a szakma gyakorlásához elengedhetetlen a pontosság, alaposság, precizitás.  Célom, hogy ügyfeleinkkel együttműködve minél naprakészebb és pontosabb pénzügyi-könyvviteli szolgáltatást nyújthassak számukra.Szabadidőmet háromgyerekes családanyaként a családommal töltöm. Szívesen foglalkozom kreativitást igénylő szabadidős tevékenységekkel, szenvedélyem többek között a varrás.

Tóthné Posch Nikolett

Könyvelő, Bér- és Tb ügyintéző

Könyvelő, bérszámfejtő és TB ügyintézőként dolgozom az Orion Könyvelőirodában. Könyvelési pályafutásomat 2004-ben kezdtem el, mint mérlegképes könyvelő majd 2007-ben elkezdtem bérszámfejtéssel is foglalkozni. Azt vallom, hogy mindig fontos képezni magunkat, így jelenleg adótanácsadói képzésre járok. Célom, hogy maximális számviteli és bérügyi szolgáltatást nyújtsak az ügyfeleink részére. Szabadidőmet két gyermekes anyukaként a családommal töltöm. Szeretek olvasni, moziba járni.

Kovácsné Sanyó Anita

Könyvelő

Mérlegképes könyvelőként dolgoztam mindig, melyből az utóbbi 6 évben önkormányzati adó osztályon voltam. A könyvelés mellett a bérszámfejtésben is jártas vagyok. Fontos számomra a szakma iránti alázat, precizitás, megbízhatóság. Öröm olyan helyen dolgoznom, ahol a tudásom naprakész lehet és a különböző tevékenységű cégekkel tarthatom a kapcsolatot.Szabadidőmben szeretek értékes időt tölteni a családommal és a barátaimmal.

Selymeci-Vankó Judit

Közgazdász, Igazgatásszervező

Közgazdászként, 13 éves társadalombiztosítási és igazgatási tapasztalattal célom ügyfeleink és munkatársaink maximális támogatása. Fontos számomra a precíz adminisztráció és az iroda gördülékeny működésének segítése annak érdekében, hogy minél magasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassunk.
 
Szabadidőmben a családommal és a gyermekeimmel sokat kirándulunk, túrázunk, kerékpározunk. 

Várjuk leendő munkatársunkat

Részletek a karrier oldalunkon

Küldés