Orion könyvelés

Csapatunk

Karácsony Szilvia

Közgazdász, Adótanácsadó, Reg. Mérlegképes Könyvelő

Családi hagyományokat követve indultam el én is a könyvelői pályán. A Budapesti Gazdasági Egyetemen közgazdász diplomát és mérlegképes könyvelői képesítést szereztem. A világ egyik legnagyobb élelmiszergyártó vállalatánál dolgoztam, ahol az évek során nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem, miközben folyamatosan képeztem magam, így egy pár évre rá sikeresen adótanácsadói képzést végeztem el. 

Ekkor már megvolt a kellő tudásom és tapasztalatom, hogy megalapítsam a saját könyvelőirodámat. Ezt követően sikeres – külföldi befektetőket, vállalkozókat is támogató – vállalkozást építettem fel. 

Szakmai végzettségeim, ügyfélközpontú gondolkodásmódom és több éves üzleti és cégvezetői tapasztalatom biztosítja, hogy ügyfeleim a legmagasabb színvonalú szolgáltatásban részesüljenek. Fontos számomra a kikapcsolódás is. Kedvenc időtöltésem a családdal, barátokkal való töltődés, sportolás (síelés, túrázás), olvasás.

Kovács Anita

Könyvelő

2004-ben érettségiztem közgazdasági szakon és ezt követően folyamatosan a pénzügyi szektorban tevékenykedtem. 2009-től könyvelőként dolgoztam, melyet 2012-ben megszerzett Pénzügyi-számviteli ügyintéző képesítésemmel, a folyamatos fejlődés igénye mellett maximális precizitással igyekeztem végezni. Vegyes tevékenységi körű gazdasági társaságok könyvelésében, illetve kisebb és nemzetközi pénzintézetnél is szereztem több éves tapasztalatot. Célom, hogy a tudásommal hozzájárulhassak ügyfeleink sikereihez és irodánk jó nevéhez. Szabadidőmet édesanyaként családi körben töltöm, a természet, a kerékpározás/spinning és a lakberendezés tölt fel.

Szőke-Bíró Edit

Könyvelő Asszisztens

Ügyfélkapcsolati, ügyfélszolgálati területen szerzett tapasztalataimmal támogatom a mindennapi munkánkat, hiszen tudom, hogy a szakmai tudás mellett ugyanolyan fontos az ügyfeleinkkel való korrekt és megbízható kapcsolattartás. Izgalmasnak találom a könyvelést és ebben szeretném fejleszteni magam. Szabadidőmben szívesen olvasok, olasz nyelvet tanulok.

Tóthné Posch Nikolett

Könyvelő

Könyvelő, bérszámfejtő és TB ügyintézőként dolgozom az Orion Könyvelőirodában. Könyvelési pályafutásomat 2004-ben kezdtem el, mint mérlegképes könyvelő majd 2007-ben elkezdtem bérszámfejtéssel is foglalkozni. Azt vallom, hogy mindig fontos képezni magunkat, így jelenleg adótanácsadói képzésre járok. Célom, hogy maximális számviteli és bérügyi szolgáltatást nyújtsak az ügyfeleink részére. Szabadidőmet két gyermekes anyukaként a családommal töltöm. Szeretek olvasni, moziba járni.

Küldés