Könyvelő karrier

Könyvelő és bérszámfejtő munkatársakat keresünk!

Elismerjük a tudásod

FIX 6 vagy 8 órás munkaidő

Folyamatos tanulási lehetőség

Stabil ügyfélkör

Ismerj meg minket!

2013 óta támogatjuk ügyfeleinket a könyvelés és az adózás területén, tudva azt, hogy minden vállalkozás mögött családok állnak. Az ajánlásoknak köszönhetően folyamatosan fejlődünk, növekszik az ügyfélkörünk. Csapatunk támogató, összetartó, és kiváló szakemberekből áll, akiknek küldetése a vállalkozók segítése.

Család-barát munkahely

Kiszámítható a munkaidő, túlóra nincs. A vezetőség rugalmas. Fontos az egyensúly megtartása. A család az első, ugyanakkor a fix munkaidőben az eredmény a cél.

Támogató csapat

A csapatunk minden tagja segítőkész, barátságos, pozitív hozzáállású. Nálunk nincs rosszindulat és furakodás. Tiszteljük és szeretjük egymást.

A legjobbakkal dolgozunk

Könyvelőirodánkban elengedhetetlen, hogy lásd az összefüggéseket és erős legyen benned a fejlődési vágy. Ha bizonytalan vagy kérdésekben, akkor tudod, mit olvass el, hogy precíz legyen a munkád. A csapatunkra ez jellemző, emiatt is vagyunk profik.

Évtizedes szakmai múlt

Több, mint 10 éves tapasztalatunk van a különböző tevékenységű, adózású vállalkozások könyvelésében. A hozott problémákat megoldjuk, velünk meg már nem lesznek problémák.

„A jó könyvelés a veleje minden sikeres üzletnek!”

Mit várunk el Tőled?

Az őszinteségen, megbízhatóságon, kölcsönös tiszteleten kívül az ALAPÉRTÉKEINK szerinti munkavégzést, ami:

SEGÍTŐKÉSZ, POZITÍV, MEG TUDOM CSINÁLNI ATTITŰD

Kiegyensúlyozott, segítőkész, pozitív kisugárzású személyiség, akivel öröm együtt dolgozni. Szívesen segít másoknak. A konstruktív visszajelzésre úgy tekint, hogy az támogatja a fejlődését. Nem fél a kihívásoktól, bízik saját magában és tudja, hogy képes az adott feladat elvégzésére. Nem a problémákat látja, hanem a megoldásokat keresi.

TUDÁSVÁGY, ÖNKÉPZÉS

Mindig jobb akar lenni. Folyamatosan fejleszti nem csak a szakmai tudását, hanem önmagát is. Nyitott új megoldások, szoftverek kipróbálására, megtanulására. Bátran áll elő új ötletekkel. Nem csak megszerezni, alkalmazni is tudja az új tudást, amit szívesen megoszt másokkal is. Tudja, honnan kap megerősítést, válaszokat a szakmai kérdéseire, és ezeket a forrásokat használja is, hogy tudása naprakész, megbízható legyen.

HATÁRIDŐRE ELVÉGZI

A TEENDŐKET

Munkájával célja nem a munkaidő eltöltése, hanem a mérhető eredmények megvalósítása. Tudja, hogy munkája meghatározó része a határidők figyelemmel kísérése és annak betartása, mely feltétele a csapat sikerének. Elakadás esetén nem fél időben segítséget kérni a felettesétől, csapatától.

PRECÍZ

Tudja, hogy az adott feladatrészre még további folyamatok épülnek, így nagyon fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítson az általa elvégzett munka pontosságára, és a kezéből csak olyan munkát ad ki, amelyért vállalja is a felelősséget. Nem csak ő, de a csapata is bízik a munkájának a minőségében. Feladatai elvégzése során mindig szem előtt tartja a cég értékeit, és maximális figyelemmel igyekszik megvalósítani a rá bízott teendőket. Tudja, hogy ezáltal értéket teremt, mely nagyban hozzájárul nem csak a munkatársai, a cég ügyfelei, hanem a személyes elégedettségéhez is.

SZERÉNY, DE MAGABIZTOS

Olyan személyiség, aki tiszteli a környezetét, figyel arra, hogy ne bántson meg másokat és tisztában van azzal, hogy önmagát továbbra is fejleszteni kell, melyben segít másoknak is. Bízik önmagában és tudását magabiztosan használja.

Amit mi kínálunk Neked

KORREKT, BEJELENTETT FIZETÉS

Versenyképes fizetés, eredményalapú javadalmazás, teljesen tisztán. Mindig időben. A szerződésben foglaltak a valóságot tükrözik.

KISZÁMÍTHATÓ JÖVŐ

Munkánkat úgy végezzük, hogy nem csak megbízóink, de mi is nyugodtan aludhatunk. 10 éves célokban gondolkodunk, és tudjuk mit akarunk elérni.

ELISMERÉSI RENDSZER

Mindannyian vágyjuk az elismerő szavakat, jutalmakat, kitűntetést. Fontos számunkra az őszinte, kölcsönös értékelés, visszajelzés.

KELLEMES, CSALÁDIAS LÉGKÖR

Valljuk, hogy nem mindegy, milyen hangulatban telik a munkaidő, ami a napunk jelentős részét teszi ki. Nálunk csak úgy repül az idő.

FIX MUNKAIDŐ

A 6 óra az 6 óra, plusz ebédidő. Törzsidő 9 h és 15 h között van. Hiszünk abban, hogy a 6 órát maximálisan kihasználva jobb eredményeket érünk el, mint 8 órában, ráadásul így több idő jut a családra, magadra, mindenki jól jár.

KÉPZÉSEK

Munkánk elengedhetetlen része a folyamatos változások nyomon követése, így képzésekre járunk, képezzük egymást.

Szakmai elvárások

  • Mérlegképes könyvelői végzettség vagy Bér- és TB ügyintézői végzettség
  • MS Office jártasság
  • Adózási és számviteli szabályok naprakész ismerete

Előnyt jelent

  • TB-, és Bérügyintézői végzettség
  • Adótanácsadói, vagy közgazdász végzettség
  • min. 3-5 éves szakmai tapasztalat
  • Könyvelőirodai tapasztalat
  • RLB, Viki, OSA, Cashbook magabiztos használata

Fontos információk

Hol lesz a munkavégzés?

Veresegyházon illetve home office lehetőség

A felvételi menete

Először kitöltöd az alábbi űrlapot

Küldünk válaszlevélben egy tesztsort

Visszaküldöd határidőre

Első kiválasztások

Második körös email megy tesztsorral

Visszaküldöd határidőre

Telefonon keresünk

Második kiválasztások

Telefonon egyeztetünk egy időpontot személyes megbeszélésre

Személyes megbeszélések után értesítünk mindenkit, aki bejött

Mi már izgatottan várjuk csapatunk bővülését!

Egy Igaz Ügy Élharcosai – Értékesítő kerestetik
Scroll to Top